Nanny services

Partynanny's


Onze partynanny's ontfermen zich graag over de kinderen tijdens feesten of partijen

partnannys asterdam
party nanny feest


Partynannys inzetten voor wat extra handjes, of geheel ontzorgen op feesten en partijen.. Dat is bij ons zeker mogelijk. Ons motto ouders een fijne tijd, kinderen een fijne tijd. Samen bespreken wij de wensen, elke gelegenheid is natuurlijk anders, en zo passen wij ook ons bezoek daarop aan. Van het draaien van complete events, tot aan bruiloften alles is bespreekbaar en wij zijn breed inzetbaar.

Met de juiste expertise en ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd kunnen wij ons aanpassen op elke gelegenheid en zijn breed inzetbaar.

Neem contact op voor de mogelijkheden en laat ons jullie ontzorgen!

 

De prijzen liggen rond de €55 per uur per nanny, bij een bepaald aantal kinderen, tijdstip of locatie zijn wij verplicht om minimaal 2 nanny's in te zetten.

 

 

Meest gestelde vragen

 

Komen jullie op elk gewenste (feest) locatie?

Jazeker! Wij komen zowel bij u thuis, in feestzalen, restaurants of andere gewenste locaties.

 

Werken jullie volgens pedagogisch beleid?

ja! Onze medewerkers zijn allemaal en ten alle tijden pedagogisch ingesteld en kunnen indien wenselijk een VOG overhandigen

 

Wat doen jullie zoal tijdens het oppassen?

Wij stemmen alles op voorhand met u af.

Elk feestje is anders , tijden van het feestje of leeftijd van de kinderen spelen een rol. Daarom werken wij altijd op maat.

En zullen uiteraard zorgen dat het voor de aanwezige kinderen ook een feestje is. Bijvoorbeeld met schmink, glittertattoo, spelletjes en knutsel activiteiten.

Wij zorgen dat de kinderen wat te eten of drinken kunnen nuttigen.

Zijn er baby's aanwezig ? Geen probleem maar geef ons dit door, wij zullen dan een extra nanny inzetten om zo de rust en aandacht te kunnen waarborgen.

 

  Contact formulier

Copyright informatie De karakters van kidsmoment zijn bestaande sprookjes afkomstig uit het publieke domein en wij zijn op geen enkele manier gerelateerd aan Disney! Alle beelden en text op onze facebook pagina zijn eigendom van Kidsmoment

Het niet toegestaan om de informatie of beelden te gebruiken voor eigen gebruik of andere doeleinden.

CONTACT

Kidsmoment

 0640251855
Landbouwstraat 42
1097 TP Amsterdam

 

(C) Kidsmoment
©  Copyright